Niels Das wint december editie Open de Graver, John Snyers runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Niels Das wint december editie Open de Graver, John Snyers runner-up

Niels Das wint december editie Open de Graver, John Snyers runner-up

De december editie van Open de Graver start met 41 deelnemers en verloopt erg vlot deze keer, dit komt vooral door het sterke deelnemersveld dat aanwezig was, na de poules en de knock-outfases is de prijsuitreiking dan ook al om 23:45. Voor deze keer, vooral omdat het de laatste van dit jaar is, een iets uitgebreidere top-vermelding: top 16 winnaars- en top 8 verliezers-ronde.

WINNAARS:
1 Niels Das
2 John Snyers
3/4 Alexander Merkx / Robbie van Eijndhoven
5/8 Ronny van Dooren / Oswin Streden / Michael Schrijvers / Paul Smetsers
9/16 Jarno Huykelom / Marcel Roefs / Frank Thijssen / Dick van Dijk / Dennis van der Steen / Guido Waterschoot / Michael Schuman / Frank van Dooren

VERLIEZERS:
1 Richard van Hamont
2 Sonia Thome
3/4 Eric Wouters / Bart Rossieau
5/8 Willem Verspaget / Maarten van der Hoek / Stefan van Vijfeijken / Ronald Intven

Finishes waren er ook weer zat en ook deze zal ik even vermelden, maar de hoogte gaat ook naar Niels Das, met 161 wint hij ook de door Trudarts (heeze) gesponsorde waardebon. De rest(willekeurig):

108 John Snyers, 121 Ronny van Dooren, 156, Marcel Roefs, 116 Robbie van Eijndhoven, 101 Oswin Streden, 114 Rick van Dooren, 134 Dennis van der Steen & 151 Richard van Hamont.

Verder genoeg 180-ers maar die houden we niet meer bij, teveel administratie. Dan moet ik ook nog even vermelden dat we toch heel blij waren dat ie er was: Tim Legius, hij kon door een blessure helaas niet meedoen, heel erg jammer maar leuk dat je erbij was :D

Volgend jaar gaan we gewoon weer verder, volgende zaterdageditie is op 14 januari 2017. Tot die tijd nog 2 woensdagtoernooitjes. Voor meer informatie neem een kijkje op de Facebookpagina van Monkey Darts. Natuurlijk ook alle data van de zaterdagtoernooien hier in de agenda op Dartfreakz.nl.

Rest mij alleen nog iedereen fijne feestdagen te wensen en een prettig uiteinde en hopelijk tot snel.

Groetjes Monkey (Darts)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws