Home Nederland Hoofdnieuws Nog een week inschrijven voor het Amigo’s Open Darts Zeeland 2019

Nog een week inschrijven voor het Amigo’s Open Darts Zeeland 2019

Op 17 augustus sluit de voorinschrijving van de Amigo’s Open Darts Zeeland. Je hebt dus nog 1 week de tijd om je in te schrijven. Ga snel naar www.dartszeeland.nl en schrijf je in!

Vergeet niet onze aankondigingen op Facebook te liken en te delen. Je maakt daarmee kans op 10 gratis consumptiemunten!

Stichting Darts Zeeland organiseert voor de 8e keer Amigo’s Open Darts Zeeland. Dit toernooi zal worden gehouden op 24 augustus in Sporthal de Belt, Koopmansvoetpad 75, 4388 AS te Oost-Souburg. Met een gegarandeerde prijzenpot van €5000,- is dit één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.

Dit jaar is er weer een heren- en een damestoernooi. De deelnemers worden eerst ingedeeld in poules, waarvan de beste 2 in een poule van 4 en de beste 3 in een poule van 5 doorgaan naar winnaarsronde. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om poules van 5 te maken. Er is geen verliezersronde. De beste dame mag rekenen op een hoofdprijs van €400.

Een hoofdprijs van €1500 is weggelegd voor de beste man. Inschrijven voor dit toernooi kan op www.dartszeeland.nl en kost €10. Deze keer hebben we op onze Facebook pagina een leuke actie. Wanneer je hebt ingeschreven via de website, ons bericht op Facebook hebt gedeeld en geliked, maak je kans op 10 gratis consumptiemunten.

Voorinschrijving kan tot en met 17 augustus. Na deze datum is het nog wel mogelijk om te reserveren maar dan kost het €12,50. Ook is het mogelijk om jezelf op 24augustus in te schrijven en dat kan vanaf 10:00 uur. Voor het heren toernooi sluit de inschrijving om 11:15 en voor het damestoernooi om 13:00.

Op de site www.dartszeeland.nl kan men ook terecht voor meer informatie.