VIDEO: Beau Greaves gooit 9 perfecte pijlen maar wordt beschuldigd van een fout algemeen nieuws
algemeen nieuws

VIDEO: Beau Greaves gooit 9 perfecte pijlen maar wordt beschuldigd van een fout

VIDEO: Beau Greaves gooit 9 perfecte pijlen maar wordt beschuldigd van een fout

Daar waar Luke Littler de sensatie bij de mannen is hebben de dames Beau Greaves en deze keer liet ze weer van zich horen.

Ze gooide namelijk 9 perfecte pijlen maar kreeg te horen dat ze een fout had gemaakt zoals te zien is op deze beelden.

greaves2

Het moment deed zich voor op de MODUS Super Series waar ze in actie kwam tegen Rob Collins. Er stond tijdens dit toernooi geen maat op de 20-jarige die geschiedenis zou schrijven door als eerste dame het toernooi te winnen. Daar zat bovendien een gemiddelde bij van maar liefst 114,56 en een dag waarop ze niet één wedstrijd verloor.

Het gemiddelde van bijna 115,00 werd gegooid tegen Kevin Painter die als voormalige professionele speler niks had in te brengen tegen het aanstormend talent. Met maar liefst 4-1 werd The Artist verslagen en hij kon vervolgens alleen maar zijn waardering uitspreken voor haar optreden.

Daar voegt ze nu dus deze 9 perfecte pijlen op rij aan toe en dat is ook een prestatie die zelden eerder is gepresteerd. Maar we hebben eerder natuurlijk wel Fallon Sherrock een 9-darter zien gooien op datzelfde toernooi.

Dit deed ze eind vorig jaar in duel met Adam Lipscombe en daarmee werd gescheidenis geschreven. The Queen of The Palace was namelijk de eerste dame ooit die erin slaagde om de perfecte leg te gooien op televisie.

Alhoewel het toernooi in Nederland alleen te volgen is via YouTube-livesteams wordt het toernooi op de Britse TV-zender Sporty Stuff TV uitgezonden. Dat is dus de reden dat de perfecte leg geldt als een officële 9-darter op televisie.

Voor liefhebbers die na het lezen van dit bericht geïnteresseerd zijn geraakt in deze competitie is er deze livestream op YouTube waarmee het vanuit Nederland dagelijks gratis live te volgen is. Er komen ook geregeld Nederlanders bij in actie dat het zeker de moeite waard maakt om het eens te bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws