Oranjebar en Steen Darts organiseren vrijdag 7 augustus Vakantie Darttoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar en Steen Darts organiseren vrijdag 7 augustus Vakantie Darttoernooi

Oranjebar en Steen Darts organiseren vrijdag 7 augustus Vakantie Darttoernooi

Aanstaande vrijdag 07 augustus wordt in de Oranjebar in Mariahout opnieuw een geweldig dartevenement georganiseerd dat interessant is alle liefhebbers van de dartsport.

De organisatie die in handen is van Steen Darts biedt in samenwerking met de Oranjebar maximaal 40 dartspelers de gelegenheid om in aanmerking te komen voor mooie (geld)prijzen in combinatie met een avond dart plezier. Het betreft een single toernooi waarbij gestart wordt met poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. De winnaar krijgt €200,=.

De inschrijving voor het toernooi kan tot vrijdag 07 augustus 19:45 uur in de bar of bij Dennis van de Steen +31 64 394 92 36. Het toernooi zal beginnen om 20:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 24:00 uur.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras waarbij alleen de zon niet kan worden gegarandeerd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws