Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 6; Gino Vos opnieuw de sterkste Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 6; Gino Vos opnieuw de sterkste

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 6; Gino Vos opnieuw de sterkste

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 6; Gino Vos opnieuw de sterkste, nu met 5-0 whitewash overwinning op Roger Janssen. Verliezersronde gewonnen door Dhanes Misier.

Halverwege de 19e editie van de Oranjebar Super Ranking waren er twintig deelnemers te noteren voor een avond vol dartgeweld. Het internationale tintje werd gevormd door een drietal Belgische spelers waarvan Roger Jansen het beste resultaat boekte.

De groepsfase leverde deze week weer eens een “groep des doods” op Davy van der Zande, Yoeri Duijster, Daan Groen, Gino Vos en de Amsterdamse Dhanes Misier. Het gevolg was dat de verliezersronde ook een sterke bezetting kreeg. De beste acht in deze fase waren de eerder genoemde Yoeri en Gino, gevolgd door Wouter Vaes, Bjorn Brans, Freddy Snijders, Roger Janssen, Hermie van Orsouw en Rick Veugelers die alle doorgingen naar de kwartfinale.

In de kwartfinales moesten Yoeri, Freddy, Hermie en Rick vervolgens buigen voor Gino, Wouter, Roger en Bjorn de elkaar in de halve finale zouden treffen. Eerst was daar een 4-0 overwinning te noteren van Gino op Wouter en vervolgens boekte Roger hetzelfde resultaat tegen Bjorn zodat er een Nederland-België finale op het affiche kwam.

De verliezersronde van deze week werd gewonnen door Dhanes Misier die in de troostfinale Brian Snijders met 2-4 wist te verslaan. Jeffrey Breands moest genoegen nemen met een derde plaats. In afwachting van de grote finale werd intussen het winnende getal van de Mysterie Box bekend gemaakt. Het werd 129 en die werd, ook in de finale, niet gegooid dus blijft de €250,= opnieuw staan tot de volgende week.

De finale van het hoofd toernooi deed vermoeden dat er vuurwerk verwacht kon worden met spelers als Gino Vos en Roger Janssen die beiden toch al menig kunststukje hebben laten zien in hun dart carrières. Helaas voor de toeschouwers was dit niet het geval. Gino Vos bleek voor de zoveelste keer te sterk voor zijn tegenstander en heeft het laatste jaar ook geleerd om meedogenloos te zijn wat zich vertaalde in een 5-0 ‘whitewash’ overwinning op de arme Roger die zijn uiterste best deed maar geen enkele kans kreeg.

Uitslag kwalificatie dag 6; 1. Gino Vos 2. Roger Janssen 3. Bjorn Brans en Wouter Vaes.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.
Kwalificatie dag 7 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 19 juli 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws