OSR 16: Kevin Verbakel de beste in finale tegen Davy van der Zande Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 16: Kevin Verbakel de beste in finale tegen Davy van der Zande

OSR 16: Kevin Verbakel de beste in finale tegen Davy van der Zande

Het aantal deelnemers op speeldag zeven van de OSR#16 bleef opnieuw steken bij zestien. Het is duidelijk merkbaar dat het seizoen weer is begonnen en dat de meeste mensen hun normale werk weer hebben hervat waardoor er minder gelegenheid is om extra avonden aan darts te besteden. Aan de andere kant blijven er nieuwe gezichten te begroeten van de liefhebbers die het Oranjebar gevoel wel eens willen meemaken.

Wederom vier groepen van vier dus bij aanvang van het toernooi waarvan er acht overbleven voor de kwartfinale, te weten; Jan Geven, Kevin Verbakel, Ruud Tuijtelaars, Davy van der Zande, Daan Groen, Oswin Streden, Wim Donkers en Roel Donkers. De overige acht spelers kregen een tweede kans in de verliezersronde.

De sterke mannen van de avond waren deze keer Oswin, Kevin, Roel en Davy die vervolgens in de halve finales tegen elkaar uitkwamen. Een saillant detail was wel dat dit de derde week op rij dezelfde spelers betreft die zich plaatsen voor de halve finales. Kevin Verbakel was op oorlogspad en plaatste zich als eerste voor de finale door Oswin Streden met 2-4 te verslaan. Zijn tegenstander werd Davy van der Zande die ternauwernood met 4-3 wist te winnen van Roel Donkers.

In de verliezersronde moesten Niels Jansen (0-3) en Patrick van Hoof (1-3) toezien hoe hun tegenstanders in de halve finale er met de winst vandoor gingen. De aansluitend gespeelde finale ging daardoor tussen Eimbert van der Mee en Randy Oosterbruggen en eindigde in een 4-2 overwinning voor Eimbert die hiermee tijdens zijn eerste deelname aan de Oranjebar Super Ranking een prijs wist te pakken.

De finale tussen Kevin Verbakel en Davy van der Zande was wel spannend maar niet hoogstaand. Dit gold voor de hele avond waar slechts 24x 180 werd gescoord en weinig hoge finishes werden genoteerd uitgezonderd de 170 check van Davy van der Zande. Kevin Verbakel was de meest verbeten speler in de finale en had aan een break genoeg om zich met 5-3 van Davy te ontdoen.

Uitslag kwalificatie dag 7: 1. Kevin Verbakel 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streden en Roel Donkers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 29 september 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws