Home Nederland Hoofdnieuws Oswin Streden na OSR-thriller in finale tegen Wouter Vaes winnaar van dagzege

Oswin Streden na OSR-thriller in finale tegen Wouter Vaes winnaar van dagzege

Kwalificatiedag 8 werd afgelopen dinsdag gespeeld en nadat we op tweederde van de 31e kwalificatiereeks zijn aangeland begint de lijst met mogelijk geplaatste spelers voor de finaledag vorm aan te nemen.

De groepsfase leidde tot de volgende kwartfinalisten; Patrick van Os, Oswin Streden, Paul Hendrix, Marvin Massuger, Wouter Vaes, Youri Dirks, Gian van Veen en Joey Verhagen. Bij de laatste acht sneuvelden Marvin, Joey, Paul en Youri alvorens Oswin het in zijn halve finale mocht opnemen tegen Patrick die met 2-4 werd verslagen waarna Wouter in zijn halve finale weer eens opdreef was en zich voor de finale plaatste via een 4-1 overwinning op Gian.  

De halve finales in de strijd om de troostprijs bestonden uit de wedstrijden  Roland Stokmans versus Erik van Engeland en Kestutis Bulota versus Lincy Gloudemans; Beide partijen eindigde in een 3-2 zege voor de latere finalisten Erik en Lincy. De troostfinale monde uit in een leuke partij waarbij Erik uiteindelijk aan het langste eind trok en via een 4-2 overwinning voorkwam dat er een vrouwelijke winnaar kon worden gehuldigd. De troostprijs ging dus met “de Buurman” mee naar Beek en Donk.

Vervolgens was het tijd voor de finale van het hoofdtoernooi deze avond en de aanwezigen gingen er eens lekker voor zitten. Een treffen tussen twee spelers die beide jarenlang ervaring hebben op het hoogste niveau kon niet anders dan spektakel brengen. De toeschouwers werden op hun wenken bediend want zowel Wouter als Oswin wilden niet voor elkaar onderdoen wat leidde tot een wedstrijd over het maximale aantal te spelen legs. Het was echter Oswin Streden die de laatste beslissende dubbel als eerste wist te gooien waarmee jij zijn tweede dagzege van deze reeks pakte en Wouter Vaes naar de Runner Up positie verwees.

Uitslag OSR#31 kwalificatie dag 08; 1. Oswin Streden 2. Wouter Vaes 3. Patrick van Os en Gian van Veen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 09 van de Oranjebar Super Ranking 31 zal aanstaande dinsdag 15 oktober 2019 worden gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.