Overzicht van LaCo jeugd met wedstrijden in poule A en B Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Overzicht van LaCo jeugd met wedstrijden in poule A en B

Overzicht van LaCo jeugd met wedstrijden in poule A en B

Deze week zijn de jeugdteams weer aan de beurt in de Landelijke Competitie om te verschijnen aan de oche. De jeugd is toe aan de vijfde (poule B) en zesde (poule A) speelronde. Hierbij een voorbeschouwing namens de Nederlandse Darts Bond.

Het team van KDO is deze week vrij. Kans voor RDB om in te lopen aangezien zij één punt achterstand hebben op KDO. RDB staat momenteel derde en neemt het op tegen de nummer vijf DBA. Het team uit Beuningen zit goed in haar vel na de 9-2 overwinning in de vorige speelronde. DBA heeft wat goed te maken nadat zij in de vorige ronde met 2-9 onderuit is gegaan tegen KDO. Met winst kan DBA in punten gelijk komen met de nummer vier DVS. Laatstgenoemde krijgt een zware taak deze ronde. Zij gaat het duel aan met de huidige koploper DBMN. Door het verlies van vorige speelronde is DVS extra gebrand het punt te pakken tegen DBMN, die juist haar goede lijn van overwinningen wilt doortrekken.

In de andere poule staan er ook twee wedstrijden op het programma. Voor poule B is het de vijfde speelronde aangezien iedereen de vorige ronde vrij was. Het combinatie team DONHN/DVK heeft vorige ronde de eerste overwinning geboekt. Dit geeft goede moed om de aankomende wedstrijd in te gaan. Zij staat nu op de derde plaats en gaat deze week op bezoek bij DSWN, de aanvoerder van de ranglijst. De jeugd van DSWN heeft nog geen wedstrijd verloren en ontvangt DONHN/DVK vol vertrouwen. De andere wedstrijd gaat tussen RDO en DBBR. Het team van Rotterdamse Darts Organisatie heeft nu twee wedstrijden op rij verloren en moeten het punt pakken om niet nog verder achter te raken. DBBR staat tweede maar heeft de laatste wedstrijd niet om kunnen zetten in winst. Het is te verwachten dat beide teams vol voor de winst zullen gaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws