Home Nederland Hoofdnieuws Pieter Otten wint Maandagavond training in Sportkantine Bar de Belt

Pieter Otten wint Maandagavond training in Sportkantine Bar de Belt

darts

Pieter Otten heeft de wekelijkse maandagavondtraining in Sportkantine Bar de Belt gewonnen. In de finale was hij met 5-0 te sterk voor Kris van Haaren. Daarvoor rekende hij met 4-3 af met Cees van Leeuwen. Kris van Haaren won op zijn beurt in een spannende 4-3 partij van John Berendsen.

In de verliezersronde was Eddy Crawfurd de sterktste. Hij won met 3-0 van Arian Venema. Halve finalisten daar waren Ricardo van Aggelen en Ron Ruijten.

De 44 deelnemers werden ingedeeld in 11 poules van 4, waarna de beste 2 uit iedere poule doorgingen naar de winnaarsronde.

In totaal werd er 23x 180 gegooid, waarvan 12x door Pieter Otten. De hoogste finish van de avond kwam op naam van Cees van Leeuwen, die 150 uitgooide. Er werd 8 maal een 100+ finishes gegooid.

Jelger Tuinstra leidt de ranking op dit moment, op de voet gevolgd door Tim Kaiser. Beiden sneuvelden vandaag in de kwartfinale. Jelger verloor met 3-2 van Kris, waar Tim met 3-1 van Pieter verloor, die in die partij 4x 180 en een 112 finish wist te gooien. Frank van Eenennaam bezet de 3e plaats in de ranking. Beste dame is Tamara van Rossum, die we terugvinden op plek 7.

Iedereen kan deelnemen aan de wekelijkse trainingsavond in Bar de Belt. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 1 euro, waarvoor men minimaal 4 partijen speelt. Het adres van de locatie is Koopmansvoetpad 57 te Oost-Souburg.

Actuele ranking klik hier.