Snoezelkamer Chayenne klaar n.a.v. dartstoernooi Ton van Bommel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Snoezelkamer Chayenne klaar n.a.v. dartstoernooi Ton van Bommel

Snoezelkamer Chayenne klaar n.a.v. dartstoernooi Ton van Bommel

Op 22 augustus 2012 plaatsten we online waarin diverse initiatieven centraal stonden die werden ondernomen om een ‘snoezelkamer’ te verwezenlijken voor Chayenne Vermeer met de zeldzame ziekte CDKL-5. Inmiddels kunnen we het heugelijke nieuws brengen dat de ‘snoezelkamer’ inmiddels een feit is. Naar aanleiding van het dartsrecord en met behulp van sponsoren is de kamer eindelijk klaar.

Zaterdag 12 januari 2013 hebben wij alles mogen bewonderen. Ton en Linda van Bommel, Hans en Paini van Gool en Armand en Thea de Haas waren diep onder de indruk om te zien hoe erg Chayenne genoot van haar snoezelkamer. Ze was geheel ontspannen en relaxed, precies zoals het bedoeld is.

Wij hopen met zijn allen dat Chayenne en natuurlijk ook haar ouders er heel veel plezier van mogen hebben.

Hierbij wil ik, Ton van Bommel, iedereen persoonlijk bedanken:
Hans en Paini van Gool, Linda en Naomi van Bommel, Armand en Thea de Haas, Benito, Sylvia en Toon van de Pas, Dartsteam Xtreme Sport Harry Elands ,Stefan van Bommel, Jeffry Krijnen, Eugene Schellekes, Calogero Rommen, Ad Basters, Teun Hogewoning, Wim Sijkers therapeut en de rest van het recreatietteam Camping Rakelbos en alle overige vrijwilligers.

Natuurlijk bedanken we ook graag de vele sponsoren:
Stopaq , Barten Sneltransport, Gsm sjop Tilburg en Breda , Mp bouw , Auto Brabant , Xtreme sport, Jabo, Isol Protect, Camping Rakelbos, Dartscorner, Thijs Fotografie, Harrows ,Bonte, Copy & Co, Stillwaters Tattoo, Foodstore en de vele andere sponsoren die ook een bijdrage geleverd hebben.

En natuurlijk niet te vergeten alle artiesten.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.cdkl-5.nl/.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws