SuperLeague hoofdklasse "Kjelvik Darts wijkt uit naar Zwolle" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague hoofdklasse "Kjelvik Darts wijkt uit naar Zwolle"

SuperLeague hoofdklasse "Kjelvik Darts wijkt uit naar Zwolle"

Morgen is het tijd voor de zesde speelronde van de SuperLeague. De hoofdklassers spelen hun vijfde wedstrijd en de overgangsklassers zijn aan hun zesde wedstrijd toe. Havenzicht staat na vier speelronde knap aan de leiding met 10 punten. Morgen gaan zij op bezoek in Zaandam bij Café de Schot, dat tijdens de vorige speelronde knap won bij L&L Nederhemert. Kjelvik Darts staat momenteel tweede op slechts één puntje van Havenzicht.

Morgen zal de wedstrijd tussen Kjelvik Darts en de Vrijbuiter niet in Lierderholthuis gespeeld wordt maar in Zwolle bij de Stoof aan de Oude Vismarkt 29. De reden hiervoor is dat niet alle spelers van de Vrijbuiter welkom zijn in Lierderholthuis. Om competitie vervalsing te voorkomen is in overleg met de NDB en de Vrijbuiter besloten deze wedstrijd te spelen in Zwolle. Voor de supporters word voor deze gelegenheid een speciaal arrangement aangeboden door de Stoof. Flesjes bier en mee eten van 13.00 uur tot 18.00 uur voor 20 euro..

De vijf keer SLN kampioen Oranje Bar, staat totaal onverwacht laatste. In Mariahout komt Café de Oale Jan op bezoek, alles gaat uit de kast om de klim naar de top te starten. De wedstrijd tussen The Switch DSWN en L&L Nederhemert is afgelast en zal later gespeeld worden.

Voor een uitgebreide voorbeschouwing met de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws