Home Nederland Hoofdnieuws Michael van Gerwen en De Graaf winnen Texel Darts Trophy

Michael van Gerwen en De Graaf winnen Texel Darts Trophy

Michael_van_Gerwen_EC2011

Michael van Gerwen heeft het heren singletoernooi bij de Texel Darts Trophy op zijn naam geschreven door in de finale met 3-0 in sets te winnen van Berry Ortse. In de halve finale was Mighty Mike met 5-1 te sterk voor Marco Smit nadat in de kwartfinale Rob van Zwet met 4-1 werd verslagen. Berry Ortse versloeg op zijn beurt in de halve finale Kasper Ackermann met 4-2 en eerder won hij in de kwartfinale van Danny Slegers met eveneens 4-1. Alle uitslagen bij de heren vind je hier.

Aileen de Graaf wist het toernooi bij de dames te winnen door van Yasmina Vertommen te winnen met 5-1. In de halve finale won De Graaf van Mariska Wesdorp met 4-0 en Vertommen was hierin met 4-3 te sterk voor Hilde Schenk. Alle uitslagen bij de dames vind je hier.

Bij de jongens winst Kevin Doets de titel te pakken door in de finale met 4-1 te sterk te zijn voor Wilco van der Vis. In de halve finale was Doets eerder met 3-1 te sterk voor Mitchell van der Elst. Alle uitslagen bij de junioren vind je hier.

Sharon Jansen was vorig jaar nog de sterkste in het juniorenveld waarbij de meisjes en jongens gemend waren. Dit jaar kenden de meiden een eigen toernooi en ook hierin wist Jansen de titel op te eisen. Met 3-0 won Sharon Jansen de finale van Melanie Fatels. Alle uitslagen bij de meisjes vind je hier.

Vrijdagavond werd het weekend geopend middels een blind mix-koppeltoernooi. In dit toernooi, waarin twee spelers op basis van een loting aan elkaar worden gekoppeld, waren Dennis Zegeling en Marco Smit de sterkste. Ze waren in de finale met 4-2 te sterk voor Rick de Neus en Marcel van Pinxteren. Een overzicht van alle uitslagen van de eerste speeldag vind je hier.

Alle uitslagen: (wanneer je geen uitslagen ziet dien je op F5 te klikken)

Uitslagen heren – Uitslagen dames – Uitslagen jongens – Uitslagen meisjes 

Reclame: Nieuw op Dartfreakz.nl: online inschrijven voor toernooien. Klik hier voor meer informatie.

.