Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen LaCo: Beslissingen druppelen binnen

Alle uitslagen en verslagen LaCo: Beslissingen druppelen binnen

Afgelopen weekend stond er een vol LaCo-weekend op het programma. Steeds meer teams zijn zeker van de play-offs van de LaCo. Hieronder blikken we terug op de uitslagen en verslagen van afgelopen weekend.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd klik hier.

Heren A
In de Heren A won DVS zijn partij met 13-4 van DONHN. Het puntentotaal van DVS komt nu op 6, waarmee zij zeker zijn van de play-offs. Ook RDB pakte afgelopen weekend de winst. Zij versloegen SDC met 12-5 en komen op 5 punten. Daarmee zijn ook zij zeker van de play-offs.

Heren B
In de Heren B wisten DBMN en DBBR hun wedstrijd te winnen. DBMN won met 12-5 van VDO en DBBR was met 13-4 te sterk voor FDB. De DBMN en DBBR zijn daardoor zeker van de play-offs. 

Heren C
In de Heren C was BDC al zeker van de eerste plek. Afgelopen weekend deden zij hun sportieve plicht: ze versloegen DSWN met 11-6. Onder de BDC is het nog ontzettend spannend. Voorafgaand aan de speelronde stonden alle teams op 2 punten. De winnaar van DORA – DVK zou een belangrijk punt pakken in de strijd om een play-offticket. Het werd DORA die dat punt pakte (12-5), waardoor zij momenteel de tweede plaats bezetten.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd klik hier.