Van der Zande pakt dubbelslag tijdens finaledag OSR bij Oranjebar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van der Zande pakt dubbelslag tijdens finaledag OSR bij Oranjebar

Van der Zande pakt dubbelslag tijdens finaledag OSR bij Oranjebar

Afgelopen dinsdag stonden de 16 voor de finale gekwalificeerde deelnemers klaar om een zo groot mogelijk stuk van het prijzengeld ad €400,= mee naar huis te nemen. Hiervoor moest er eerst nog wel worden gewerkt en via een dubbel KO toernooi worden afgerekend met de concurrentie. De grote favoriet voor deze avond was natuurlijk Davy van der Zande die op weg naar de finaledag al zeven van de twaalf kwalificatiedagen wist te winnen.

Het werd een spannende avond want ook de nummers twee en drie van het tussenklassement, Roel Donkers en Kevin Verbakel wilde niet van opgeven weten en bleven vechten tot het bittere eind. Dit gold natuurlijk ook voor de overige deelnemers maar uiteindelijk bleven genoemde spelers samen met Oswin Streden over om de hoofdprijs te pakken. Oswin was de eerste die afhaakte in de titanenstrijd en eindigde evenals Kevin op een gedeelde derde plaats.

Davy en Roel waren opnieuw, zoals zo vaak de laatste weken, de spelers die als beste overbleven en net als in de afgelopen weken was het Davy van der Zande die de beste van de twee bleek in de finale. Zodoende wist Davy zich winnaar van zowel de finaledag als van het Overall klassement van de 16e editie van de Oranjebar Super Ranking.

Finaledag OSR #16 

 

Overall Klassement 

Winnaar

Davy van der Zande

 

Winnaar

Davy van der Zande

Runner Up

Roel Donkers

 

Runner Up

Roel Donkers

3e Plaats

Oswin Streden

 

3e Plaats

Kevin Verbakel

 

Kevin Verbakel

     

5e Plaats

Hermie van Orsouw

     
 

Bjorn Brans

     
 

Randy Oosterbruggen

     
 

Ruud Tuijtelaars

     

Vanaf volgende week zal gestart worden met de kwalificaties voor de Finaledag van Oranjebar Super Ranking 17. Op dinsdag 10 november begint iedere deelnemer weer met een schone lei en kan zich via in totaal 12 kwalificatie dagen bij de beste 16 spelers proberen te spelen die, met een minimum van 4 deelnames, zich zeker weten van een plaats op de finaledag.

In de 17e editie van de OSR zal het prijzengeld wat wordt uitgekeerd als dagprijs worden verhoogd met 50%. Ook zal een Mistery-Bonus, die kan oplopen tot €250,= , worden geïntroduceerd waarop de deelnemers iedere kwalificatie dag kans maken.

Van het inschrijfgeld van iedere deelnemer zal €1,= in de Mistery box worden gedeponeerd tot een maximum van €250,=. Iedere kwalificatie dag zullen de aanwezige deelnemers die een of meerdere 100+ finish(es) hebben gegooid. De finish geldt als lotnummer. Na de dag finale zal een nummer worden getrokken uit de reeks 100+ finishes die mogelijk kunnen worden uitgegooid Dus niet 159 of 168 etc).

Indien het getrokken getal overeenkomt met de op die avond gegooide 100+ finish wint de betreffende speler de inhoud van de Mistery box. Indien het getrokken getal niet op de avond is gefinisht, blijft de Mistery box staan tot de volgende speelavond. Als het getrokken getal door meerdere spelers is gefinisht zal de inhoud van de Mistery box tussen de betreffende spelers worden verdeeld.

De eerst volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 17 wordt gespeeld op dinsdag 10 november 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Een paar minuscule foutjes van Davy werden onmiddellijk afgestraft door de man uit Oss waardoor er uiteindelijk een 5-2 uitslag op het scorebord stond in het voordeel van Gino Vos.

Komende week wordt de eerste kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking XVI gespeeld. Dinsdag 11 augustus 2015 barst de strijd voor 16 finaleplaatsen opnieuw los. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws