Voorbeschouwing SuperLeague: Ultieme test koplopers Bosgenoegen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing SuperLeague: Ultieme test koplopers Bosgenoegen

Voorbeschouwing SuperLeague: Ultieme test koplopers Bosgenoegen

Zaterdag is het tijd voor speelweek 6 van de SuperLeague. De Nederlandse Darts Bond blikt alvast vooruit.

Hoofdklasse
Bosgenoegen staat met 15 punten uit vijf wedstrijden trots bovenaan in de hoofdklasse. Morgen volgt wellicht de ultieme test als zij op bezoek gaan bij de regerend kampioen Oranje Bar. Mocht Oranje Bar winnen dan komen zij op gelijke hoogte met Bosgenoegen en kan Twenty Six de koppositie overnemen. Twenty Six speelt morgen een thusiwedstrijd tegen Xtreme Sport Tilburg. Winsum ontvangt de Fanatics en in Terneuzen speelt RCT tegen DKE RW Repair. Tenslotte een belangrijk duel tussen de nummers negen en tien: Café Kafé - De Zwaantjes.

Overgangsklasse A
In overgangsklasse A gaat koploper Kremer een thuiswedstrijd spelen tegen Café op de Hoek. Nummer twee de Dissel ontvangt de Makkers van Wilma en nummer drie Toornsmit gaat op bezoek bij The Legend. Café de Schout, die onlangs zijn eerste overwinning in de SuperLeague pakte, speelt thuis tegen de Moriaan en tenslotte ontmoeten Status Bar en de Planeet elkaar in Veendam.

Overgangsklasse B
Geen van de bovenste vijf teams komt elkaar morgen tegen in overgangsklasse B. Nummer één Hemeco gaat morgen op bezoek bij Dartscafé Nouveau en Vrijbuiter ontvangt 't Pleintje. Oranjestad speelt thuis tegen 't Haspeltje, Dart Team Venlo reist af naar FF naar Steef en Red Alert krijgt de Dorpsherberg op bezoek.

Overgangsklasse C
In overgangsklasse C zijn twee teams voorlopig weg gelopen bij de rest: Dartshop Leiden en Prima Darts. Morgen staat een onderling treffen op het programma in Leiden. De nummer drie 8-eraf Amsterdam speelt thuis tegen DV Double Bull en Merwehof neemt het op tegen Agnes & Schier Barendrecht. Sonny's gaat op bezoek bij Flora Bar en De Wyck ontvangt Café de Schot.

Voor het complete programma en de stand van zaken in de SuperLeague verwijzen we je graag door naar deze pagina op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws