Vrijdag gaat record editie van de Texel Darts Trophy van start in de Krim Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Vrijdag gaat record editie van de Texel Darts Trophy van start in de Krim

Vrijdag gaat record editie van de Texel Darts Trophy van start in de Krim

Aanstaande vrijdag zal Texel zich opmaken voor de 8e record editie van de Texel darts Trophy. Op vrijdag zal er vanaf 20 uur een blind draw mixkoppel gespeeld worden. Traditioneel zullen de deelnemers verkleed het toernooi spelen, thema dit jaar Horror ! Op zaterdag vanaf 10 u de single toernooien met heren, dames en junioren. Vanaf 21 u gaan de beentjes van de vloer met de feestavond en live muziek.

Op zondag als iedereen weer fris en fruitig aanwezig is zal er om 11 u gestart worden met de koppeltoernooien. In de afsluiting de traditionele after party op vakantie park de Krim in De Cocksdorp.

De 2016 editie gaat de boeken in al record editie met 1178 deelnemers ! Voor de vrijdag zijn er 305 inschrijvingen, op zaterdag doen 361 heren, 69 dames en 9 junioren een gooi naar de titels. Op zondag verschijnen er 184 heren en 33 dameskoppels aan de oche.

Via deze link zijn alle inschrijvingen te vinden, mochten er nog vragen zijn aub direct contact opnemen met de organisatie: 003214670280 of mail: [email protected]

Meer info over de Texel darts Trophy is via deze link te vinden.

Laat het feest maar beginnen !

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws