Home Nederland Hoofdnieuws Wereldkampioen Scott Waites speelt mee op het Hemeco Open

Wereldkampioen Scott Waites speelt mee op het Hemeco Open

Waites

Ondanks het samenvallen van het Hemeco Open met onder andere de Australian Darts Masters en het feit dat een aantal spelers op de zondag aanwezig willen zijn bij Open Frankrijk, is het de organisatie van het Hemeco Open toch gelukt om weer interessante spelers naar Rosmalen te laten komen. Naast de PDC spelers uit het eigen Hemeco Pro Darts Team zullen er diverse spelers uit het PDC en BDO circuit deelnemen aan dit groots opgezette toernooi.

Van de PDC zijn onder andere Tony West, Brian Woods, Matt Clark, Steve West aanwezig waar de BDO vertegenwoordigd wordt door onder meer niemand minder dan de huidig wereld kampioen Scott Waites.

Tijdens het Hemeco Open wordt er gespeeld voor een prijzenpot van €10.000,-, voor de verliezersronde zijn er ook zeer aantrekkelijke prijzen te winnen. Tevens is er een bedrag van € 15.000,- beschikbaar voor een 9-darter die op het podium gegooid wordt.

Onder alle single inschrijvingen wordt tevens een TW Steel horloge t.w.v. € 419,- verloot en wanneer je inschrijft door middel van een teampakket (kijk op deze website voor meer info) dan maak je kans op een verzorgd weekend Sunparks tijdens de Sunparks Masters.

Het Hemeco Open Darts Toernooi vindt plaats van 30 augustus t/m 1 september in Partycentrum de Kentering in Rosmalen. De inschrijving voor het Hemeco Open Darts Toernooi sluit aanstaande zondag 25 augustus.
.