BREAKING: Premier League op 18 én 19 april in Ahoy Rotterdam PDC
PDC

BREAKING: Premier League op 18 én 19 april in Ahoy Rotterdam

BREAKING: Premier League op 18 én 19 april in Ahoy Rotterdam

, kwam de PDC met erg goed nieuws voor de Nederlandse Dartfreakz. Naast de geplande wedstrijden op donderdag 19 april zal Ahoy Rotterdam ook op woensdag 18 april het decor zijn voor de Premier League! De PDC kwam met deze oplossing om ervoor te zorgen dat er na de verplaatste Judgement Night alsnog zes speeldagen zijn voordat de play-offs plaatsvinden in de O2 Arena.

PDC-voorzitter Barry Hearn licht het besluit als volgt toe: ''Het was een grote teleurstelling dat de Premier League-avond vorige week in Exeter afgelast moest worden. We hebben verschillende opties bekeken, in overleg met Sky Sports die de uitzendingen doet. We zijn dan ook blij dat het ons gelukt is om toch 16 speeldagen te houden en tweemaal in Rotterdam te mogen zijn. Nadat we de eerste keer naar Nederland gingen (2016, red.) waren de kaarten steeds razendsnel uitverkocht en hierdoor krijgen de Nederlandse fans een extra kans om de wereldtop in actie te zien.''

De kaartverkoop begint op vrijdag 9 maart om 11 uur Nederlandse tijd en te verkrijgen via www.ticketmaster.nl en 0900 300 1250 (binnen Nederland, 60 cent per minuut). Kaarten voor de voorste tafels kosten € 56,-. Kaarten voor de achterste tafels kosten € 49,- en kaarten voor de tribunes kosten € 31,-. Het speelschema voor beide Premier League avonden in Ahoy zullen volgen na Judgement Night op 5 april.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws