Gary Anderson gooit dit jaar de dobber weer uit om de WK titel te vangen PDC
PDC

Gary Anderson gooit dit jaar de dobber weer uit om de WK titel te vangen

Gary Anderson gooit dit jaar de dobber weer uit om de WK titel te vangen

Gary Anderson gelooft dat zijn liefde voor zijn andere hobby, namelijk vissen hem zijn derde wereldtitel aan de haak kan slaan. Anderson hoopt dat hij de 2de speler kan worden in PDC historie die een hattrick aan wereldtitels kan bemachtigen. Hij hoopt op 1 Januari de Sid Waddel throphy binnen te kunnen hengelen.

De 2-voudig back to back wereldkampioen heeft tot dusver een geweldig 2018 gedraaid, waarbij hij maarliefst 4 TV titels de lucht in heeft mogen hijsen.

Waaronder de World Matchplay en de voor de eerste keer in zijn carriere de UK Open, en The Flying Scotsman vertelt het geheim waaraan hij dit succes te danken heeft.

Als ik van het dartbord verwijdert ben hou ik ervan om te gaan vissen. aldus Anderson, die of Paul Nicholson of Kevin Burness in zijn openingswedstrijd zal treffen.

Ik ga genieten van de vrije tijd die ik heb tussen nu en het WK, wat tijd doorbrengen met mijn vrouw en kinderen en ik ga ook proberen lekker wat te vissen!

Ik hou erg van darts spelen maar het veel van huis weg zijn vergt veel van me en ik kijk er altijd naar uit om thuis te zijn, elke mogelijkheid die ik krijg ga ik dan ook vissen.

Ik heb het niet slecht gedaan zover dit jaar dus wat ik doe lijkt te werken voor me.

Anderson had op het podium van Alexandra Palace voor het laatst succes in 2016, waarbij hij ook nog eens een 9-darter gooide, voordat hij onderuit ging tegen Michael van Gerwen in de 2017 Finale.

De Schot ging vorig jaar in de kwartfinale exit, in zijn allerlaatste ontmoeting in Ally Pally tegen Phil Taylor, maar is overtuigd van eigen kunnen en dat hij dit jaar voor de vierde keer in vijf jaar de finale zal halen.

Het gaat goed tot dusver dit jaar, de BIG ONE komt eraan en ik kijk er heel erg naar uit, voegt Anderson toe.

Het zou een geweldig gevoel zijn om een derde wereldtitel te winnen, ik was niet blij met hoe het vorig jaar ging maar ik heb nu de kans om dat recht te zetten.

Voor mij is het een kwestie van gewoon op komen dagen en mijn eigen spel spelen, en als ik dat voor elkaar krijg weet ik dat er een hele goede kans is dat ik het WK kan winnen.

Ik zeg KAN in plaats van ZAL omdat er zo veel goede spelers zijn tegenwoordig, wie het ook is die de titel omhoog hijst 1 Januari zal het dubbel en dwars verdient hebben.

Elke speler zal je zeggen dat de eerste wedstrijd van het WK de ergste is maar zodra je die wedstrijd in de pocket hebt en door bent is dat een gigantisch opluchting en kan je wat meer tot rust komen en in het toernooi vloeien.

Ook dit jaar organiseren we weer een PDC WK dartpoule. Deelname is gratis en je maakt kans op één van de 5 prachtige prijzen. Voor deelname ga naar www.poules.com/dartfreakz

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws