Richard Veenstra en Danny Noppert keren huiswaarts op Grand Slam of Darts PDC
PDC

Richard Veenstra en Danny Noppert keren huiswaarts op Grand Slam of Darts

Richard Veenstra en Danny Noppert keren huiswaarts op Grand Slam of Darts

Voor Richard Veenstra was er vanavond alleen nog eerherstel mogelijk maar ook dat zat er niet echt in. Flyers kreeg namelijk een ijzersterke Duitser tegen die op jacht leek naar een nieuw recordgemiddelde op de Grand Slam of Darts. Hij bleef uiteindelijk steken op ruim 110,00 maar versloeg Veenstra wel met 5-2.

Danny Noppert had nog wel zicht op de knock-out fase maar verloor vanavond met 5-2 van Peter Wright. Vanaf dat moment was hij afhankelijk van de uitslag van een duel later tussen Ryan Harrington en Wayne Warren. Maar ook dit viel niet in zijn voordeel want Harrington won en dus gaat hij met Peter Wright door.

Maandag 11 november (vanaf 20:00 uur)
Gabriel Clemens (110,27) 5-2 Richard Veenstra (90,26)
Veenstra pakte de openingsleg met een 12-darter maar zag vervolgens de Duitser een prachtige partij spelen. Hij liep uit naar 4-1 en leek zelfs op weg naar het hoogste gemiddelde ooit op de Grand Slam met op dat moment ruim 116,00 gemiddeld. Helaas voor hem werd het dat niet want Flyers pakte nog een leg en Clemens eindigde op 110,27 gemiddeld en won met 5-2.

Knock-out fase: Gabriel Clemens
Uitgeschakeld: Richard Veenstra

Michael Smith (91,38) 5-4 Martin Schindler (86,18)
Ondanks dat Schindler de hekkensluiter van poule H is en hij niet meer door kan weet hij toch met 3-0 voor te komen tegen koploper Michael Smith. Met een prachtige 136-finish komt hij even later ook op 4-2. Matchdarts worden echter gemist en ook vanaf 161 wordt de bull gemist voor een prachtige overwinning. Na 4 gemiste matchdarts wint BullyBoy alsnog de partij.

Knock-out fase: Michael Smith
Uitgeschakeld: Martin Schindler

Dave Chisnall (94,61) 5-1 Lisa Ashton (82,50)
In deze partij had Ashton weinig in te brengen en meer dan 1 leg wist ze niet op het scorebord te krijgen. Chisnall pakte met 5-1 de winst en plaatst zich als groepshoofd voor de knock-out fase.

Knock-out fase: Dave Chisnall
Uitgeschakeld: Lisa Ashton

Daryl Gurney (95,03) 5-2 Brendan Dolan (92,34)
De heren liepen naar een 2-2 tussenstand waarna Gurney van zich liet horen met een 101-finish en 161-finish op rij. Deze klap kwam The History Maker niet meer ten boven en met 5-2 won SuperChin de partij.

Knock-out fase: Dave Chisnall
Uitgeschakeld: Brendan Dolan

Peter Wright (99,81) 5-2 Danny Noppert (98,59)
De Nederlander kwam in deze partij op een 2-1 voorsprong maar mocht vervolgens geen poging meer op een dubbel wagen. Met 5-2 won Snakebite deze partij die zich daarmee verzekerde van een plek in de volgende ronde. Voor Noppert was het nog afwachten wat de uitslag werd van de volgende partij. Deze werd echter gewonnen door Ryan Harrington en dus ligt Noppie eruit.

Knock-out fase: Peter Wright
Uitgeschakeld: Danny Noppert

Ryan Harrington (78,58) 5-1 Wayne Warren (74,72)
Harrington heeft zich met een 5-1 overwinning weten te verzekeren van een plek in de volgende ronde. Als gevolg van deze uitslag is het doek gevallen voor Danny Noppert. Samen met Wayne Warren overleven zij poule F niet.

Knock-out fase: Ryan Harrington
Uitgeschakeld: Wayne Warren

Rob Cross (92,10) 5-4 Jamie Hughes (85,65)
Voltage kwam op een 4-1 voorsprong en kreeg meerdere matchdarts. Maar toen deze niet vielen zag Hughes zijn kans en kwam helemaal terug tot 4-4. In een alles beslissende laatste leg was het toch Rob Cross die de partij over de finish trok en dus gaat Cross door en ligt Hughes eruit.

Knock-out fase: Rob Cross
Uitgeschakeld: Jamie Hughes

Nathan Aspinall (86,26) 0-5 Glen Durrant (86,38)
Op voorhand werd er veel verwacht van deze partij maar daar kwam niets van terecht. Het werd namelijk een partij dat qua gemiddelden net boven de 85,00 uit kwam en welke met 5-0 volledig in het voordeel van Duzza uit viel.

Knock-out fase: Glen Durrant
Uitgeschakeld: Nathan Aspinall

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws