Het is officieel: Raymond van Barneveld vraagt zijn pensioen aan PDC
PDC

Het is officieel: Raymond van Barneveld vraagt zijn pensioen aan

Het is officieel: Raymond van Barneveld vraagt zijn pensioen aan

Voor degenen die er nog aan twijfelden is het afscheid van Raymond van Barneveld inmiddels definitief. Hij heeft de PDC een brief gestuurd om zijn afscheid officieel te bevestigen.

"Met pijn in het hart schrijf ik deze officiële brief. Ik wil mijn lidmaatschap van de PDC opzeggen vanaf 1 januari 2020. Ik heb veel jaren met plezier gehad en ook een paar met te veel verliespartijen. Het is nu tijd om met pensioen te gaan."

Hij vervolgt: "Ik heb mijn best gedaan om een ambassadeur te zijn voor de sport en voor de PDC. Ook heb ik geprobeerd om de jeugd te inspireren om de pijlen op te pakken en te genieten van onze mooie sport. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd."

"Ik wil iedereen bij de PDC bedanken voor de hulp en support tijdens mijn carrière. We hebben heel veel herinneringen die ik altijd zal koesteren. Ik hoop dat de PDC zal blijven groeien en het maakt mij trots dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van deze reis van de dartsport."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws