Ingesteld vliegverbod UK van invloed op Nederlandse WK-spelers PDC
PDC

Ingesteld vliegverbod UK van invloed op Nederlandse WK-spelers

Ingesteld vliegverbod UK van invloed op Nederlandse WK-spelers

De maatregelen in Londen werden gisterennacht al strenger door het gebied in te delen in tier 4. Inmiddels is voor heel Groot-Brittannië een vliegverbod naar Nederland besloten.

Het gaat om een eenzijdig vliegverbod nadat bekend is geworden dat in Groot-Brittannië een nieuw en mogelijk besmettelijkere variant van het coronavirus rondgaat. Andere Europese landen nemen vooralsnog niet zulke maatregelen.

Bezoek ook eens onze WK veiling waar iedere avond om 20:00 uur weer een item afloopt. De opbrengst gaat volledig naar KiKa en de aangeboden items vind je op www.dartfreakz.nl/veiling

Voor de Nederlanders die op het PDC WK 2021 actief zijn zou dit nog weleens gevolgen kunnen hebben. Op- en neer reizen tijdens de kerstdagen lijkt niet aannemelijk en op locatie blijven tot je uit het WK ligt lijkt noodzakelijk.

Zodra men dan toch heeft verloren kan het alsnog een uitdaging worden om thuis te komen. Uit voorzorg heeft Nederland sinds 06.00 uur vanochtend een vliegverbod ingesteld voor luchtverkeer met passagiers vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Naar huis reizen per vliegtuig is dus niet langer mogen en men zal op zoek moeten naar een alternatief waarbij reizen per auto, boot en trein nog wel is toegestaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws