Jermaine Wattimena komt terug op uitspraken over Mensur Suljovic PDC
PDC

Jermaine Wattimena komt terug op uitspraken over Mensur Suljovic

Jermaine Wattimena komt terug op uitspraken over Mensur Suljovic

Mensur Suljovic wist het ritme in zijn partij tegen Jermaine Wattimena er volledig uit te halen. Na iedere beurt nam hij de tijd aan het tafeltje tot groot ongenoegen van zijn opponent.

Tijdens het duel maakte The Machine Gun dit al kenbaar met dit cynisch applaus toen de Oostenrijker ook nog eens een pijl liet vallen.

Na afloop waren de woorden van Wattimena dan ook niet mals tegenover Arjan van der Giessen.

Maar inmiddels is de Nederlander teruggekomen op zijn uitspraken na afloop. Hij liet op maandagochtend namelijk het volgende weten.

"Ik liet mij meeslepen door te veel emoties en frustraties na de wedstrijd, had niet mogen gebeuren! Ik heb gewoon keihard op me reet gekregen!"

"Door de frustraties en emoties zeg je wel eens stomme dingen was niet nodig! Ik wens Mensur heel veel succes in de tweede ronde van de World Matchplay."

Overigens was ook de Oostenrijker na afloop niet blij want hij wees op zijn beurt weer met de vinger naar Jermaine Wattimena.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws