Kurt Van de Rijck maakt de overstap naar de PDC PDC
PDC

Kurt Van de Rijck maakt de overstap naar de PDC

Kurt Van de Rijck maakt de overstap naar de PDC

Zoals velen al vermoedde is het nu een feit geworden dat ook Kurt Van de Rijck zal overstappen naar de PDC. Na jaren een vaste waarde aan de top in België en nationale ploeg was dit het antwoord van Kurt:

"Zoals intussen bekend maak ik vanaf 15 december de overstap naar de PDC. Wat begon als een probeersel, hierbij bedoel ik eens qualifiers te gooien bij de PDC, kreeg vervolgens een onvoorziene wending. Ik had eerst niet echt de bedoeling PDC te gaan gooien, maar doordat mijn eerste PDC-tornooi een schot in de roos was qua resultaat werd hieraan een vervolg gebreid. Ik had plots sponsoring en er werd een pro-team opgestart. Nu er uiteindelijk zekerheid is van WK-deelname, kan ik deze kans niet laten schieten en moet ik lid worden bij PDC. Ik ben wel een beetje trots op mijn WK-plaatsing. Ik had het niet verwacht. Of deze overstap definitief is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Verder kom ik met Kim uit voor Belgie op het WK-dubbels. Dit zal ergens begin februari plaatsvinden."
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws