Michael van Gerwen domineert statistiekenlijsten van Euro Tour PDC
PDC

Michael van Gerwen domineert statistiekenlijsten van Euro Tour

Michael van Gerwen domineert statistiekenlijsten van Euro Tour

Hij domineerde afgelopen weekend in Duitsland en wanneer we de statistiekenlijsten bekijken van de Euro Tour dan zien we de naam van Michael van Gerwen bijna overal bovenaan staan.

Wanneer we kijken naar het overall gemiddelde dan staan Michael van Gerwen en Peter Wright op een gemiddelde boven de magische grens van 100,00. De Nederlander staat hierbij met 102,07 bovenaan en datzelfde geldt wanneer we kijken naar het aantal gegooide 180-ers.

Van Gerwen staat met 52 maximale scores bovenaan gevolgd door Michael Smith met 50 keer 180. Wanneer het aantal gegooide 100+ finishes op een rij wordt gezet staat Mighty Mike wederom aan kop van de lijst. Met 15 stuks staat hij er 1 voor op James Wade.

Toch is er ook een lijstje waarop de Nederlander niet aan kop stop en dus is er werk aan de winkel. Uit onderstaand overzicht kunnen we opmaken dat er nog een verbetering door te voeren is in het finishpercentage voor Van Gewen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws