Michael van Gerwen: "Ik sta weer waar ik hoor te staan en dat is bovenaan" PDC
PDC

Michael van Gerwen: "Ik sta weer waar ik hoor te staan en dat is bovenaan"

Michael van Gerwen: "Ik sta weer waar ik hoor te staan en dat is bovenaan"

Begin dit jaar wisselde Michael van Gerwen van dartsmerk en daarmee ook van pijlen. Even leek hij het daar moeilijk mee te hebben maar die periode lijkt alweer achter de rug te zijn.

Inmiddels heeft de Nederlander gereageerd op degenen die twijfelden of deze overstap wel een goede keuze was.

"Mensen hoeven niet aan me te twijfelen. Ik weet waar mijn krachten liggen en wat mijn zwaktes zijn. Ik ben een complete speler. Als iets niet gaat zoals ik wil, weet ik wat ik wel moet doen om het om te draaien. Ik heb de laatste weken hard gewerkt om mezelf te verbeteren, maar ik hoef niet te klagen. Ik weet dat er nog meer in de tank zit en dat er dingen zijn die ik kan verbeteren, maar dat geeft me alleen maar motivatie."

Wanneer we naar zijn prestaties in de Premier League kijken dan lijkt er geen wolkje aan 2de lucht. Met twee overwinningen staat hij weer aan kop van de rankingstand.

"Ik sta weer waar ik hoor te staan: bovenaan. En daar wil ik blijven. Het draait hier niet om geluk, maar om consistentie."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws