Home PDC Premier League-tickets verkoop voor Ahoy gaat toch door

Premier League-tickets verkoop voor Ahoy gaat toch door

Maandagochtend 11:00 uur staat in veel agenda’s omcirkeld als hét moment om plaats te nemen achter de pc. Maar gaat dat moment er nog wel komen is op dit moment de vraag. Binnen no-time was er geen ticket meer te verkrijgen bij de voorverkoop op afgelopen woensdag. Alle PDC.tv-abonnees kregen de gelegenheid om maximaal 6 kaarten aan te schaffen. Onduidelijk is hoeveel kaarten er in de voorverkoop zijn aangeboden en zijn verkocht. 

Wanneer er echter een blik op de PDC ticketverkoop pagina wordt geworpen moet voor het ergste worden gevreesd. Er staat namelijk achter de speeldatum van Ahoy ‘Sold out’. Hierbij gaat het wel om de pagina voor de tickets uit de voorverkoop maar op Ticketmaster.nl waar de algemene verkoop maandag zou worden gehouden ontbreekt het evenement in de lijst.

Dartfreakz.nl zoekt contact met de PDC om dit te bevestigen of te ontkrachten. Zodra er zekerheid is wordt dit artikel aangevuld.

Website voorverkoop Premier League kaarten

Algemene verkoop Premier League tickets (Premier League Ahoy is op 19 april 2018)

Update 14:30 uur: De uitverkochte kaarten geldt enkel voor de voorverkoop. Maandagochtend zal de verkoop voor de Premier League kaarten in Ahoy vanaf 11:00 uur plaatsvinden via de website www.ticketmaster.nl.