Nederlandse PDC WK-gangers werken samen een training af PDC
PDC

Nederlandse PDC WK-gangers werken samen een training af

Nederlandse PDC WK-gangers werken samen een training af

In aanloop naar het PDC WK 2020 hebben 4 Nederlanders een gezamenlijke training afgewerkt afgelopen dinsdag. Een dag na de bekendmaking van de loting kwamen Ron Meulenkamp, Jeffrey de Zwaan, Geert Nentjes en Jan Dekker samen om elkaar uit te dagen.

Maandagavond werd al bekend dat het trainingsschema van Raymond van Barneveld en Jeffrey de Zwaan op de schop kon omdat de twee elkaar al in de tweede ronde kunnen treffen.

Oorspronkelijk stonden enkele sessies samen gepland om elkaar op scherp te zetten voor het aanstaande wereldkampioenschap.

The Black Cobra heeft in onder andere Meulenkamp, Nentjes en Dekker dus nog een paar landgenoten gevonden waarmee hij wel kan training op weg naar het WK.

Overigens zitten maar liefst 6 van de 11 Nederlanders in hetzelfde kwart van het schema en dit zijn Geert Nentjes, Danny Noppert, Jermaine Wattimena, Vincent van der Voort, Jeffrey de Zwaan en Raymond van Barneveld.

De volledige loting van het PDC WK 2020 is hier te bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws