Peter Wright vol zelfvertrouwen na winnen van de PDC World Cup Of Darts PDC
PDC

Peter Wright vol zelfvertrouwen na winnen van de PDC World Cup Of Darts

Peter Wright vol zelfvertrouwen na winnen van de PDC World Cup Of Darts

Met de BetVictor World Cup of Darts titel op zak blaakt de kleurrijke Schot van het zelfvertrouwen. Wright triomfeerde samen met Gary Anderson in het Duitse Hamburg. Deze titel zou wel eens de springplank voor hele mooie dingen kunnen zijn liet Wright weten.

Wright stond al een poosje droog, in Augustus 2018 won Snakebite zijn laatste tv-titel de Melbourne Darts Masters. Zondag versloeg Wright samen met Anderson de Ierse formatie met 3-1 voor de titel.

De nummer vijf van de wereld heeft 23 PDC-titels op zak en liet weten "Deze overwinning zou me wel eens een goede start kunnen geven, ik wil nu meer titels. Ik ben een paar weken geleden in de Europese Tour in de buurt gekomen maar Ian White stak daar een stokje voor, ik kijk er naar uit om de volgende Euro tour te spelen en nu wel de titel te pakken".

De euforische Wright is vastberaden om te blijven spelen met de huidige set, Snakebite staat erom bekend om elke week met een andere set of set-up te verschijnen maar is vastberaden om nu niet meer te wisselen, we gaan het zien...

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws