Wright weigert Cross een hand te geven na verloren PL duel PDC
PDC

Wright weigert Cross een hand te geven na verloren PL duel

Wright weigert Cross een hand te geven na verloren PL duel

In speelweek drie van de Premier League Darts 2018 stonden Peter Wright en wereldkampioen Rob Cross tegenover elkaar in Newcastle. moest zijn eerste nederlaag incasseren op dit toernooi, terwijl zijn debuterende tegenstander zijn eerste overwinning boekte. Cross pakte zijn eerste zege op de Premier League Darts 2018 met 7-4. Het was een mooie partij die echter met een incidentje eindigde.

In eerste instantie kreeg Cross een slap handje van een geïrriteerde Wright. Voltage vond dat vreemd, vroeg netjes wat er aan de hand was en wilde nogmaals een handdruk geven, maar dat werd door de kleurrijke Schot geweigerd. Dit leidde tot verbazing en ongeloof bij velen.

Ook Rob Cross vroeg zich af waar Wright's houding vandaan kwam. Maar de Engelsman reageerde wel professioneel voor de camera: Ik heb niet het idee dat ik iets verkeerds heb gedaan. Ik zag dit incident niet aankomen. Hij beschuldigde mij van 'stampen en in zijn zone lopen' terwijl hij aan het gooien was.

Peter Wright heeft (nog) niet gereageerd op het voorval.

Zie hieronder de beelden van het incidentje:

Mobiele gebruikers klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws