Phil Taylor en Michael van Gerwen treffen elkaar weer in december PDC
PDC

Phil Taylor en Michael van Gerwen treffen elkaar weer in december

Phil Taylor en Michael van Gerwen treffen elkaar weer in december

Het was lange tijd de gewenste finale van menig toernooi bij de PDC, Phil Taylor tegen Michael van Gerwen. Maar met het afscheid van de 16-voudig wereldkampioen is er ook een einde gekomen aan deze duels tussen de twee giganten.

Maar in december van dit jaar zullen ze nog eenmaal tegen elkaar uitkomen. Op donderdag 6 december zullen ze weer tegenover elkaar staan op 'The Mighty Power showdown' in Cardiff.

Van Gerwen is er in ieder geval al klaar voor: "Ik kijk er echt naar uit om weer tegen Phil te spelen. Hij is een legende en is nog altijd één van de beste spelers. Het zal een zware strijd worden maar ik ben vastberaden om te winnen."

Ook Vincent van der Voort zal op deze avond in actie komen tegen Jonny Clayton.

Gisteren berichtte we nog over interessante ontmoetingen op Nederlandse bodem. Hierbij zullen Phil Taylor en Michael van Gerwen ook beiden aanwezig zijn alleen spelen ze niet tegen elkaar. Van Gerwen treft dan driemaal Peter Wright terwijl terwijl Phil Taylor en Raymond van Barneveld nog drie keer de klassieker spelen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws