"Jesus lookalike" is de zaal uitgezet tijdens finale van de PCF PDC
PDC

"Jesus lookalike" is de zaal uitgezet tijdens finale van de PCF

"Jesus lookalike" is de zaal uitgezet tijdens finale van de PCF

Wat voor Nathan Grindal een leuk darts avondje moest worden tijdens de finale van de afgelopen Players Championship Finals, eindigde in een drama. De finale tussen Phil Taylor en Kim Huybrechts werd ruw verstoord doordat er herhaaldelijk "Jesus" door een deel van het publiek werd gescandeerd naar de langharige en baard dragende Nathan. Spelers en televisie bazen werden boos omdat het lawaaierige publiek de partij verstoorde. Hierdoor was de beveiliging genoodzaakt op te treden.

De 33-jarige Nathan die zes jaar geleden van Australië naar Oxford emigreerde, werd door zes sterke beveiligingsmannen de zaal uitgezet. Hij werd naar een dichtstbijzijnde bar begeleid om de partij daar via de televisie verder te volgen zodat het publiek niet door hem kon worden afgeleid. Grindal verliet trillend en bijna huilend de zaal en vreest dat hij nooit meer een groot toernooi zal kunnen bezoeken, zoals in Telegraph.co.uk is te lezen. Degenen die naar de finale hebben gekeken, zullen het luidruchtige publiek opgemerkt hebben.

Na de partij deelde hij nog handtekeningen (met zijn echte naam) uit aan enkele fans. Ook plaatste hij een bericht op Twitter voor Phil Taylor waarin hij zijn verontschuldigingen aanbood. De tweet: Hallo meneer Taylor, sorry voor het onderbreken van de partij. Mijn naam is Nathan Grindal, maar jammer genoeg ken jij mij als "Jezus". Het allerbeste maat'.

Zie hier een fragment van de gebeurtenis.


.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws