Raymond van Barneveld: “Morgen wordt een hele belangrijke avond” PDC
PDC

Raymond van Barneveld: “Morgen wordt een hele belangrijke avond”

Raymond van Barneveld: “Morgen wordt een hele belangrijke avond”

Raymond van Barneveld heeft in speelweek 12 een 7-5 overwinning geboekt op Dave Chisnall waarmee hij zijn sterke overwinningenreeks voortzet en nog in de race blijft om plaatsing voor de play-offs. Bij een stand van 5-4 in het voordeel van Chisnall wist Van Barneveld drie legs op rij te winnen om zo alsnog de volle 2 punten uit het duel te slepen. Na afloop van weer een fenomenale overwinning was Van Barneveld zeer tevreden over zijn spel en hij heeft nog altijd het geloof dat hij zich kan plaatsen voor de play-offs.

“Het was een onwerkelijke overwinning. De 132-finish was geweldig en de drie bull-finishes waren heel erg belangrijk. De laatste 3 tot 4 weken sta ik erg lekker te gooien met goede gemiddeldes en resultaten. Morgen gaat een belangrijke week worden en daar ga ik weer hard voor werken. Na die speelweek weet ik of ik mij nog kan plaatsen voor de play-offs of niet. Ik voel me erg goed en heb vertrouwen dat ik met publiek achter mij het kan schoppen tot de play-offs,” aldus Raymond van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws