's Werelds meest unieke set darts op zoek naar nieuwe eigenaar PDC
PDC

's Werelds meest unieke set darts op zoek naar nieuwe eigenaar

's Werelds meest unieke set darts op zoek naar nieuwe eigenaar

Er zijn er slechts 5.000 van gemaakt en ze zijn voor recordbedragen over de toonbank gegaan. We hebben het hier over de uitgebreide sets Limited Edition Phil Taylor Legacy Darts. Het ongeëvenaarde aantal van 16 wereldtitels zal mogelijk nooit meer worden ingehaald en voor altijd in de geschiedenisboeken blijven staan als meeste wereldtitels ooit. Om de carrière van Phil Taylor te vieren heeft Target een speciale uitvoering gefabriceerd van het model waarmee hij vele WK’s heeft gewonnen.

Een prachtige, unieke en gelimiteerde uitgave in een schitterende verzamelbox wordt geleverd samen met extra accessoires en een boekje met al zijn WK finales, een genummerd certificaat en een origineel handgeschreven handtekening van de oude meester zelf.

Dit setje was heel snel wereldwijd uitverkocht en het laatst beschikbaar setje zal nu op donderdag 10 mei 2018 worden verloot. Wie wordt eigenaar van één van de duurste setjes darts die er te verkrijgen zijn en die in de toekomst alleen maar in waarde gaan stijgen?

Wil jij het goede doel KiKa steunen, een schitterend en uniek darts set hebben en mogelijk de beste investering van je leven doen? Doe dan een bod op het allerlaatste setje van het felbegeerde set Limited Edition Phil Taylor Legacy Darts.

Een bod uitbrengen kan op www.dartfreakz.nl/veiling.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws