Sharon Prins speelt PDC WK kwalificatie, De Graaf's deelname nog onzeker PDC
PDC

Sharon Prins speelt PDC WK kwalificatie, De Graaf's deelname nog onzeker

Sharon Prins speelt PDC WK kwalificatie, De Graaf's deelname nog onzeker

De aanstaande editie van het PDC WK zal voor het eerst 2 dames verwelkomen die zich dienen te plaatsen middels een kwalificatietoernooi. Op zaterdag 17 november zal in Düsseldorf een kwalificatietoernooi worden afgewerkt waar Nederlandse speelsters aan kunnen deelnemen.

Eerder lieten al vijf van de top 8 speelsters bij de BDO weten dat zij zullen strijden om een ticket. De Nederlandse speelsters Aileen de Graaf en Sharon Prins ontbraken samen met Lisa Ashton als enige speelsters uit deze groep.

Inmiddels heeft de BDO bekendgemaakt dat er geen consequenties zullen worden verbonden aan hun deelname om te strijden voor een ticket bij de concurrerende bond.

Hierop heeft Sharon Prins bekendgemaakt dat ze zal deelnemen aan het kwalificatietoernooi, maar Aileen de Graaf heeft aan Dartfreakz.nl gemeld dat haar deelname nog onzeker is.

Aileen de Graaf: "Ik zal eerst met mijn sponsors overleggen wat ze ervan vinden en wat de gevolgen zijn. Ik ga eerst alles afwegen alvorens ik een besluit neem."

Ook van Lisa Ashton is nog niet bekend of ze van de partij is. The Lancashire Rose, zoals haar bijnaam luid, zal overigens bij deelname in actie komen op de PDC WK kwalificatie op zondag 25 november in Milton Keynes.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws