Van Barneveld: "Straks kunnen jullie de echte RVB leren kennen" PDC
PDC

Van Barneveld: "Straks kunnen jullie de echte RVB leren kennen"

Van Barneveld: "Straks kunnen jullie de echte RVB leren kennen"

Na dit jaar stopt Raymond van Barneveld er echt mee, dit benadrukte hij nogmaals in met LiveDarts. Maar hij kwam met nog meer informatie naar buiten.

"De laatste 6 weken heb ik niet meer op social media gezeten. Dit is nu in handen van mijn management en daar voel ik mij veel comfortabeler bij. Zoals iedereen weet speelt er het een en ander privé met de scheiding en ik heb een nieuwe vriendin. Ook komt er een derde kleinkind aan," aldus Barney over zijn privé situatie.

Verder ingaand op zijn carrière lijkt er ook een last van zijn schouders te vallen vanaf het moment dat hij afscheid neemt van de dartsport.

"Dit is het slechtste jaar uit mijn carrière. Toen mijn manager met het idee kwam om mijn afscheidsjaar aan te kondigen kwam dit voor mij als een schok. Maar 35 jaar van stress zijn bijna voorbij. Hierna ga ik lekker demo's gooien waar jullie de echte Raymond van Barneveld kunnen leren kennen. Dan heb ik weer tijd voor een handtekening en een praatje. Die tijd wil ik namelijk graag terug," besluit Barney.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws