Van Duijvenbode: "Mijn uiteindelijke doel is de top 16 op wereldranking" PDC
PDC

Van Duijvenbode: "Mijn uiteindelijke doel is de top 16 op wereldranking"

Van Duijvenbode: "Mijn uiteindelijke doel is de top 16 op wereldranking"

Dirk van Duijvenbode kende vrijdag een uitstekend begin van het weekend door Gary Anderson vroegtijdig naar huis te sturen in een zeer spannende laatste leg. De Nederlander verkeerd in uitstekende vorm en is stijgende op de wereldranglijst.

Op de korte termijn is het doel om zich te plaatsen voor de grote televisietoernooien en op de lange termijn hoopt hij de top 16 van de PDC Order of Merit te kunnen veroveren.

"De doelen die ik mijzelf stel worden natuurlijk steeds hoger maar het belangrijkste is dat je je eerst weet te kwalificeren. Mijn doel is om mij te verzekeren van deelname aan alle toernooien dit jaar. Als dit lukt en ik zet een paar goede prestaties neer op de televisietoernooien dan is het mogelijk om na dit jaar de top 16 te halen op de ranking, dat is mijn doel," aldus Aubergenius.

Tijdens ditzelfde interview maakten de Engelse pers ook kennis met de Van Duijvenbode zoals we hem in Nederland al kennen. Deze komische beelden zijn hier te bekijken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws