Vincent van der Voort: ''Misschien moet ik dit jaar zien als een tussenjaar.'' PDC
PDC

Vincent van der Voort: ''Misschien moet ik dit jaar zien als een tussenjaar.''

Vincent van der Voort: ''Misschien moet ik dit jaar zien als een tussenjaar.''

Vincent van der Voort kampt al jaren met een hernia in zijn rug. Daar wil de 41-jarige voor eens en altijd mee afrekenen. Daarom gaat hij nog één laatste poging doen om fit te worden.

Afgelopen december werd 'The Dutch Destroyer' al in de eerste ronde uitgeschakeld op het WK Darts door outsider Max Hopp. Na afloop gaf hij aan dat dit grotendeels kwam doordat de pijn te hevig was. Direct na de wedstrijd gaf Vincent aan zo langer niet door te willen gaan: "Als de pijn zo heftig blijft wil ik niet langer doorgaan met darten."

De Purmerender liet het er niet bij zitten en gaat nog een ultieme poging doen om fit te worden. Om dat voor elkaar te krijgen traint hij tweemaal per week in de sportschool om zijn rugspieren sterker te maken. Tegenover RTV Noord-Holland zei hij: "Als ik ergens voor ga, ga ik er de voor de volle honderd procent voor. Ik wil achteraf geen spijt hebben."

Over wanneer de trainingen zijn vruchten gaan afwerpen wil Vincent nog niet al te veel kwijt. Wel verwacht hij dat het een tijdje kan duren. Zo vervolgde hij: "Misschien moet ik dit jaar zien als een tussenjaar en daarna gaan kijken hoe ik op het podium sta."

Bron: www.nhnieuws.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws