Vooruitblik op World Grand Prix met 6 Nederlanders aan de start PDC
PDC

Vooruitblik op World Grand Prix met 6 Nederlanders aan de start

Vooruitblik op World Grand Prix met 6 Nederlanders aan de start

De Champions League of Darts werd afgelopen weekend geen succes voor de enige Nederlandse deelnemer. Maar lang hoeft men niet te wachten op potentieel oranje succes op een major bij de PDC.

Aankomend weekend gaat op zondagavond de World Grand Prix van start en hierbij staan Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Jeffrey de Zwaan, Danny Noppert, Ron Meulenkamp en Jermaine Wattimena aan de startlijn.

Het toernooi is uniek omdat er niet alleen met een dubbel dient te worden geëindigd maar er iedere leg ook mee moet worden begonnen.

[maxbutton id="1" url="https://poules.com/dartfreakz" text="World Grand Prix dartpoule" linktitle="World Grand Prix dartpoule" ]Namens Dartfreakz.nl brengen we in samenwerking met Poules.com en Dartwinkel.nl weer een dartpoule waar je gratis aan kan deelnemen.

Je maakt hiermee kans op mooie prijzen van een professioneel training dartbord tot setjes pijlen van Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld.

Het speelschema van de World Grand Prix is hier te bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws