Wright "Net voor mijn opkomst hoorde ik dat Bristow was overleden" PDC
PDC

Wright "Net voor mijn opkomst hoorde ik dat Bristow was overleden"

Wright "Net voor mijn opkomst hoorde ik dat Bristow was overleden"

Peter Wright heeft donderdagavond misschien de meest vreselijke partij in zijn carrière gespeeld. Niet vanwege de Premier League partij tegen Daryl Gurney maar, zoals bekend, vanwege het trieste overlijden van Eric Bristow. De legende was aanwezig in de Echo Arena in Liverpool voor de Premier League Darts en voor een demo. Daar werd een hartaanval hem helaas fataal.

Wright kreeg het trieste nieuws net voor zijn opkomst te horen. "Het was erg emotioneel. Net voor mijn opkomst kreeg ik te horen dat Eric Bristow was overleden. Ik probeerde een 9-darter voor Eric te gooien. Mijn gedachten gaan uit naar familie en Darts Bex Bristow (Twitter account over het leven van Bristow, red.). Ik heb fijne herinneringen aan Eric en Darts Bex Bristow".

Ook tegenstander Daryl Gurney was vóór de partij op de hoogte van het overlijden van Eric Bristow. Peter Wright en Daryl Gurney streden in de laatste partij van de avond. Tijdens 'There's only one Eric Bristow' vanuit het publiek eindigde de beladen partij in een gelijkspel. Wright vocht tijdens de partij tegen zijn tranen maar aan het eind van de partij kreeg de Schot het te kwaad en werd getroost door Gurney.

Naast Peter Wright uiten meerdere spelers en prominenten uit de dartswereld hun emoties. Onder meer Raymond van Barneveld bracht via social media en Sky Sports een eerbetoon aan de overleden legende.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws