Gino Vos wint op speeldag 9 van Oranjebar Super Ranking 18 Ranking nieuws
Ranking nieuws

Gino Vos wint op speeldag 9 van Oranjebar Super Ranking 18

Gino Vos wint op speeldag 9 van Oranjebar Super Ranking 18

Vierentwintig dartspelers waaronder liefhebbers, recreanten, fanaten subtop en topspelers zowel heren als dames afkomstig uit Nederland en België stonden afgelopen dinsdag te trappelen om deel te nemen aan speeldag negen van de OSR_18 in de Oranjebar te Mariahout.

Vanzelfsprekend werd begonnen met de groepsfase om zodoende acht kwartfinalisten over te houden. Voor de afvallers was er opnieuw een kans in de verliezersronde die sinds enige tijd vast deel uitmaakt van de Super Ranking. Deze week waren Roel Donkers. Gino Vos, Martijn van de Berg, Wouter Vaes, Wim Donkers, Yoeri Duijster, Ruud Tuijtelaars en Roger Janssen de spelers die hun verblijf in het hoofdtoernooi verlengden.

In de kwartfinale bleven vervolgens Yoeri, Gino, Roger en Wouter aan de goede kant van de score waarna Gino de Belgische Roger met 4-2 wist te verslaan in de halve finale gevolgd door Wouter die een 4-1 overwinning boekte op Yoeri zodat de finale zou worden gespeeld door twee jonge mannen die elkaar goed kennen vanuit het BDO/WDF en PDC circuit.

De verliezersronde was intussen ook gevorderd tot de finale waarin Barry Zander (o.a. 3-4 winst op Peter van den Broek) en Bjorn Brans (o.a. 4-3 winst op Mark Giepmans) tegenover elkaar kwamen te staan. Met name voor Barry was dit een pleister op de wond na zijn eerdere uitschakeling deze avond daar hij inmiddels gewend is geraakt aan het meedoen om de prijzen in het hoofdtoernooi. Hierdoor getergd liet hij zijn kans op de winst niet ontglippen tegen een altijd ontspannen spelende Bjorn die deze avond in goede vorm stak. De wedstrijd ging dan ook over de maximale zeven legs en het was uiteindelijk Barry die met 3-4 aan het langste eind trok en zichzelf met deze zege een troostprijs bezorgde.

In de finale om de dagzege bleek Gino Vos oppermachtig en kreeg de arme Wouter, hoe hij ook zijn best deed, geen enkele kans. Als een goed geoliede machine trok Gino leg na leg naar zich toe en voor iedereen het in de gaten had stond er 5-0 op het scorebord waarmee Gino Vos voor de tweede week op rij tot man van de dag werd. En passant werd er ook nog gespeeld voor de Mysterie Box waarvoor het winnende getal deze week137 was. Helaas voor alle deelnemers viel deze hoge finish niet zodat de inhoud blijft staan tot speeldag 10 en natuurlijk ook dan weer zal worden aangevuld met €1,= per deelnemer.

Uitslag kwalificatie dag 9: 1. Gino Vos 2. Wouter Vaes 3. Roger Janssen & Yoeri Duijster.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt in verband met de Lanning’s Kings Night Party voorafgaand aan Koningsdag 2016 pas gespeeld over 14 dagen. Speeldag 10 zal daardoor worden gespeeld op dinsdag 03 mei 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws