Home Ranking nieuws Marjolein Noijens wint eerste ronde van de Rijense Dart Ranking

Marjolein Noijens wint eerste ronde van de Rijense Dart Ranking

Na een paar maanden genoten te hebben van de zomer was het vrijdag 11 september eindelijk weer zover. De succesvolle Rijense Dart Ranking begon aan een nieuw seizoen vol spanning, sensatie en gezelligheid. Met een deelnemersveld van 29 darters werd de gemoedelijke avond in het Sporcafe Rijen in gang gezet. In de poule fase was er een verschillend beeld te zien, duidelijk was dat diverse spelers nog even op gang moesten komen en dat de vakantie goed was besteed.

Maar al met al steeg dit niveau gedurende avond. Met het aanbreken van de finale rondes was iedereen goed op stoom om te gaan voor de prijzen en de punten. In de finale van winnaarsronde waren het Marjolein Noijens en Maarten Oprins die het tegen elkaar op mochten nemen. Marjolein was het uiteindelijk dit Maarten versloeg en hiermee de eerste winares was van de ranking.

In de verliezersronde kwamen John van den Bruggen en Ruud van Kollenburg tegen elkaar uit. In deze wedstijd waren er diverse momenten waarop de wedstrijd al defenitief beslist kon worden, maar het was John van den Bruggen die hier de winst pakte. Winnaarsronde: 1e Marjolein Noijens 2e Maarten Oprins 3e Koen Vlaanderen 4e Peter Pijpers

Verliezersronde:
1e John van den Bruggen
2e Ruud van Kollenburg

Net zoals vorig seizoen worden er voor de hoogste finishes en meeste 180 worpen eervolle vermeldingen uitgedeeld. En zo ook op deze avond, naast het feit dat ze de avond won leverde een 146 finish ook de eervolle vermelding op voor Marjolein Noijens voor de hoogste finish. Daarnaast mag ze de eervolle vermelding voor meeste 180 worpen delen met haar mede finalist Maarten Oprins, beide spelers hadden 3x de hoogste score gegooid.

De volgende ranking zal over 2 weken plaatsvinden op vrijdag 25 september in Cafe ‘t Rijens Vat. De Rijense Dart Ranking is een ranking voor iedereen, voor de beginnende tot de vergevorderde darter. De avonden staan altijd in het teken van gezelligheid, maar wanneer de pijlen rondvliegen wordt er zeker voor de winst gegooid. Heb je zin om een keer deel te nemen of zin om te kijken naar de prestaties van de deelnemers, wees dan van harte uitgenodigd op een van onze ranking avonden.

Voor meer informatie bezoek onze website www.rijensedartranking.nl of via Facebook www.facebook.com/rijensedartranking