Home Ranking nieuws Nico Steenbergen winnaar van de dertiende ronde Rijense Dart Ranking

Nico Steenbergen winnaar van de dertiende ronde Rijense Dart Ranking

Op vrijdag de 13e werd toepasselijk de 13e ronde gespeeld van de Rijense Dart Ranking. Ondanks dat “het ongeluk in de lucht hing”, beproefden 48 spelers hun geluk. In een gezellige ambiance in Café ‘t Rijens Vat, werd er gestart in 6 poules van 8. Ook in deze ronde werden weer de nodige nieuwkomers verwelkomt op de ranking.

Na de poulefase was het weer tijd voor de winnaars- en verliezersronde in de vorm van een knock-out systeem. Om uiteindelijk in de prijzen te vallen moest men in beide rondes het achterste van hun tong laten zien. In de verliezersronde waren het Ruzdya Hopic en Paul van Engelen die onderling mochten uitmaken wie de verliezersronde op zijn naam zou schrijven, uiteindelijk was het Ruzdya die de finale van de verliezersronde won.

De winnaarsronde kende een mooie bezetting met Nico Steenbergen die het mocht opnemen tegen viervoudig finalist Patrick van den Boogaard. In een boeiende partij was het Nico die overtuigend de winst naar zich toe wist te trekken en zodoende de felbegeerde eerste prijs wist te bemachtigen.

Winnaarsronde:

1e Nico Steenbergen

2e Patrick van den Boogaard

3e Werner Tiest

4e Ad Goossens

Verliezersronde:

1e Ruzdya Hopic

2e Paul van Engelen

Vele malen werd de maximale score geraakt deze avond, maar aan het einde van de avond waren er 2 spelers die beiden 3 keer de hoogste score hadden gegooid. De eervolle vermelding voor de hoogste score gaat voor deze avond naar Peter Pijpers en Werner Tiest. Qua hoge finishes viel het wel tegen. Vier maal was er een finish van meer dan 100, Patrick van den Boogaard had op deze avond met een 145 finish zichzelf zekergesteld voor de eervolle vermelding van de hoogste uitgooi.

De Rijense Dart Ranking wordt aanstaande vrijdag wederom gespeeld in Cafe ‘t Rijens Vat. Op 20 maart is een ieder die van darten houdt welkom. Voor meer informatie www.rijensedartranking.nl of via Facebook www.facebook.com/rijensedartranking.