OSR 11: Jurgen Schats verrast Braulio Roncero in finale met winst Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR 11: Jurgen Schats verrast Braulio Roncero in finale met winst

OSR 11: Jurgen Schats verrast Braulio Roncero in finale met winst

Opnieuw konden twaalf deelnemers konden worden begroet voor deelname aan de achtste editie Oranjebar Super Ranking. Het waren deze keer Arno Louwers, Jurgen Schats, Gerard de Jong, Braulio Roncero, Ruud Kuijten, Michel van der Horst, Fred Burger en Djuni Ruiter die als besten uit de groepsfase overbleven en zichzelf hiermee kwalificeerden voor de kwartfinales.

Ondanks dat op de grote schermen wedstrijden van het WK voetbal werden vertoond, werd de meeste aandacht toch getrokken door de dartspelers die deze avond goed op dreef waren als het om het scoren van punten ging. Maar liefst 29 maximale scores werden er genoteerd waarvan Braulio Roncero en Michel v/d Horst beide 7x180 voor hun rekening namen en Jurgen Schats 5x 180 liet noteren. Mede door deze scores plaatsten de drie genoemde spelers, vergezeld door Djuni Ruiters, zich voor de halve finales.

De halve finales kende een spannende wedstrijd (tussen Braulio en Michel) en een snelle wedstrijd (tussen Jurgen en Djuni) waarbij Braulio met 4-3 aan het langste eind trok en Jurgen een 4-0 overwinning boekte. Aansluitend kon de finale tussen de deze avond veel geplaagde Braulio Roncero (hij blijft natuurlijk Spaans voetbal fan) en Jurgen Schats worden gespeeld. Tot ieders verassing was het niet favoriet Braulio die in de finale de dienst uit maakte maar trok underdog Jurgen met 3-5 de zege naar zich toe en schaart zich hiermee bij een select gezelschap van dagwinnaars.

Uitslag van speeldag 8:
1. Jurgen Schats
2. Braulio Roncero
3. Michel van der Horst en Djuni Ruiters.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 1 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws