Bubba wint 1e Vrijbuiter Money Ranking in Apeldoorn, William tweede Ranking nieuws
Ranking nieuws

Bubba wint 1e Vrijbuiter Money Ranking in Apeldoorn, William tweede

Bubba wint 1e Vrijbuiter Money Ranking in Apeldoorn, William tweede

De Vrijbuiter Money Ranking. Een ranking die 10 keer wordt gehouden en waarbij na die 10 keer de punten worden opgeteld en maar liefst € 800,-- wordt verdeeld tussen de nummers 1 t/m 10. Ook kunnen er op basis van het aantal deelnames nog bonuspunten worden verdiend. Dus het zal spannend blijven tot de laatste ranking.

Vrijdag 23 november stond de 1e ranking op het programma. Met 20 deelnemers (waaronder weer enkele nieuwe gezichten) een prima opkomst voor een eerste keer.

Tijdens deze 1e editie waren het Bubba en William van Luttikhuizen die zich plaatsten voor de finale. Bubba deed dit door oa te winnen van Mahmut Hasturk en Menno Mohring. William haalde de finale door overwinningen op oa Jorn van de Oever en Boy v Veluwe.
In die finale kenden de eerste 5 legs alleen maar breaks en een 3-2 tussenstand in het voordeel van Bubba. Het was ook Bubba die vervolgens als eerste zijn eigen leg wist te behouden (4-2). Ook de 7e leg wist hij te winnen en hierdoor met een 5-2 overwinning verdiend de eerste Vrijbuiter Money Ranking op zijn naam schreef.

In de verliezersronde ging het in de finale tussen Raymond de Harder en Arthur Koevermans er veel spannender aan toe. Raymond (die zich geplaatst had voor die finale door oa Mark Nahar en Sander Zwarthof te verslaan) en Arthur(die wist te winnen van oa Belinda Storr en Stanley de Bruin) gaven elkaar geen duimbreedte toe. In een best off 5 moest dan ook de laatste leg uitsluitsel gaan geven. Het werd uiteindelijk Arthur die aan het langste eind trok en de beslissende dubbel wist te raken.

Al met al een zeer geslaagde en vooral zeer gezellige 1e editie van de Vrijbuiter Money Ranking. Ook zin om mee te gooien tijdens deze ranking dan kan dat op zondag 9 december. Aanvang 14.00 uur inschrijven tot 13.50 uur.
Kun je 9 december niet wees dan niet getreurd er zijn meer dan genoeg andere toernooien in café de Vrijbuiter. Kijk voor meer informatie op www.cafe-vrijbuiter.nl.

Hieronder nog de uitslagen vanaf de kwartfinales, 180érs en 100+ finishes.
Winnaarsronde
Kwartfinales:
Mahmut Hasturk – Bubba 0-4
Jess vd Kamp – Menno Mohring 3-4
Robin Koning – Boy v Veluwe 2-4
William v Luttikhuizen – Jorn vd Oever 4-1

Halve finales:
Bubba – Menno Mohring 4-0
Boy v Veluwe – William v Luttikhuizen 1-4

Finale:
Bubba – William v Luttikhuizen 5-2

Verliezersronde
Kwartfinales:
Raymond de Harder – Mark Nahar 2-1
Sander Zwarthof – Johan Krenger 2-0
Pieter v Dijk – Stanley Bruinhorst 0-2
Belinda Storr – Arthur Koevermans 1-2

Halve finales:
Raymond de Harder – Sander Zwarthof 3-1
Stanley Bruinhorst – Arthur Koevermans 0-3

Finale:
Raymond de Harder – Arthur Koevermans 2-3

180’ers
Menno Mohring 4x
William v Luttikhuizen 4x
Bubba 2x
Bjorn Hartman 1x
Raymond de Harder 1x

100+ finishes:
Bubba 154
Sander Zwarthof 126
William v Luttikhuizen 120/114

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws