Home Ranking nieuws 10e speeldag OSR VI: Gino Vos wint opnieuw in finale, Bekkers 2e

10e speeldag OSR VI: Gino Vos wint opnieuw in finale, Bekkers 2e

GinoVos1

De tiende speeldag van de Oranjebar Super Ranking stond in het teken van “wie zou de Fox uit Oss verslaan” en hiervoor waren een flink aantal kanonnen op komen dagen. Wat te denken van Bobby Biemans, Michel van de Horst, Roy Leenders, Davy van de Zande, Wouter Vaes, Nico Thissen en Dennis Gijsberts die allemaal als geduchte tegenstanders mogen worden aangemerkt.

Samen met nog acht darters vormden zij een deelnemersveld van 16 die in de groepsfase starten. De man die de meeste indruk maakte was Theo Bekkers die gedurende de avond maar liefst 8 maximale scores van 180 produceerde en duidelijk van plan was om deze avond voor de overwinning te gaan.

De kwartfinales werden gespeeld door Geraldo van Beckhoven, Gino Vos, Michel van de Horst,Theo Bekkers, Arno Louwers, Nico Thissen, Roy Leenders en Davy van de Zande. Het resulteerde in twee halve finales; Gino mocht de spits afbijten tegen Nico en plaatste zich opnieuw voor de finale via een 4-1 zege. Zijn tegenstander moest komen uit de wedstrijd tussen Theo en Davy die het elkaar erg moeilijk maakten maar waar Theo met een 4-3 winst aan het langste eind trok.

In de finale werd duidelijk dat de man uit Oss toch af en toe een steekje laat vallen waardoor Theo een aantal kansjes kreeg om hem pijn te doen. Gino wist echter een paar keer te ontsnappen en liet zien inmiddels gepokt en gemazeld te zijn met als resultaat dat hij wederom, dit keer met 5-3, als winnaar de avond af kon sluiten.

Uitslag van speeldag 10:
1. Gino Vos
2. Theo Bekkers
3. Nico Thissen
4. Davy van de Zande

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 19 maart 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.