Wilco Vermeulen wint 5e SDVN ranking, Johan de Tree runner-up Ranking nieuws
Ranking nieuws

Wilco Vermeulen wint 5e SDVN ranking, Johan de Tree runner-up

Wilco Vermeulen wint 5e SDVN ranking, Johan de Tree runner-up

We hadden deze avond 16 deelnemers, maar met deze 16 deelnemers was het niveau wel weer hoog. Zo vlogen de 180-ers erin, en de hoge finishes gingen ook vanzelf. Een 170- finish is uitgegooid door Wilco Vermeulen en 119 voor Henk vd Horst. En zo waren er nog veel meer hoge uitgooien. Dus in de poules was het niveau al lekker hoog en hier konden ze goed warm draaien voor de knock out want alle 16 deelnemers gingen door naar de winnaarsronde.

Daardoor hadden we in de kock out veel leuke partijen op het programma. Zoals bijvoorbeeld een Corne van Mastrigt tegen Ferry Beijleveld, Wilco Vermeulen tegen Marius Maas en John Antes tegen Henk vd Horst.

Maar uiteindelijk wisten alleen Johan de Tree en Wilco Vermeulen de finale te halen waarop Wilco aangaf, "Ik hoop dat vandaag mijn avond wordt en dat ik runner-up af ben." Nou, die strijd heeft hij gewonnen. Hij won in de finale met 5-1 van Johan de Tree.

De volgende SDVN is 2 januari 2013 en de stand is te zien op www.laplazastampersgat.webs.com en www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws