Home Ranking nieuws Zevende speeldag OSR voor Bobby Biemans, Thissen runner-up

Zevende speeldag OSR voor Bobby Biemans, Thissen runner-up

CLOD2011_2_013DF

De zevende speeldag van Oranjebar Super Ranking V werd begonnen met slechts 8 deelnemers. Reden was de afmelding van een flink aantal spelers door andere verplichtingen. De acht deelnemers begonnen in twee groepen waaruit de twee beste zich plaatsten voor de halve finales. Dit bleken deze week Davy van de Zande, Nico Thissen, Peter van den Broek en Bobby Biemans. Zij waren verantwoordelijk voor de uitschakeling van Terry van Dungen, Ted Ebbers, Stefan Deisterbloem en Dimitri van Boxel, die allen toch veel punten verdienden vanwege het geringe aantal deelnemers en daardoor een mooie plaats in de tussenstand hebben ingenomen.

De komende vijf speelavonden zullen verschillende vaste waarden nog veel werk moeten verzetten om deze mannen te achterhalen in de kwalificatie voor de finaledag. In de halve finales waren Bobby Biemans en Nico Thissen een maatje te groot hun tegenstanders en moesten Davy en Peter genoegen nemen met een derde plaats. In de finale ging het lange tijd gelijk op maar was het toch Bobby die de beslissende dubbel het eerst wist te vinden en Nico voor de zoveelste keer naar de tweede plaats verwees.

Uitslag van speeldag 7: 1. Bobby Biemans 2. Nico Thissen 3. Peter van den Broek en 4. Davy van de Zande.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 13 november 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.