Home Regiodarts Brian Raman en Kevin Lens winnen eerste koppeltoernooi in ‘t Snooker Kaatsheuvel

Brian Raman en Kevin Lens winnen eerste koppeltoernooi in ‘t Snooker Kaatsheuvel

Sinds lange tijd werd er weer een koppeltoernooi georganiseerd in t snooker. Maandag 2 december was het de beurt aan 19 koppels om te strijden voor de gegarandeerde hoofdprijs van €100.

Het was weer een hoog niveau darters in t snooker . In de winnaarsronde ging de halve finale tussen Brian Raman/Kevin lens en timo vd Elshout/seppe giebens. Timo en seppe die de ronde daarvoor al wonnen van Erik van Manen/Ralph wetzels waren niet opgewassen tegen Brian en Kevin , die zich daarmee verzekerde vd finale.

De andere halve finale ging tussen Danny van Danny van Trijp / damian mol en Mike v Duivenbode / Wesley schols. Het eerstgenoemde koppel speelde in de kwartfinale tegen Toon greebe/Wesley Rus Wesley Rus Hartland.
Ook in deze wedstrijd die alle kanten op kon sleepte Danny/damian de overwinning uit de strijd om vervolgens via de overwinning op Mike/Wesley zich te plaatsen voor de finale.

In die finale was het koppel Brian / Kevin te sterk en wonnen met 7-3 van Danny/damian.

De verliezersronde ging tussen nieuwelingen Max lightvoet /Bart stokkermans en gelegenheidskoppek William Leijten/koenraad Willemz.

De overwinning ging naar William en koenraad die een erg sterk toernooi gooide.

De hoogste finish was 147 door Seppe Giebens.

Volgende week maandag is er in t snooker weer een single 501 toernooi met gegarandeerd €75 voor de winnaar.