Home Regiodarts Co Stompé jr wint Snookertjes Summer Sunday Tournament 2019 in Bussum

Co Stompé jr wint Snookertjes Summer Sunday Tournament 2019 in Bussum

2019-7-26 One80 Luxembourg Open pairs Co Stompe junior

Op zondag 1 september 2019 vond de 14e editie plaats van hét Single darttoernooi dat in Café ‘t Snookertje ter opening van een nieuw dartseizoen wordt georganiseerd.

Er kwamen 39 enthousiaste dart(st)ers deze dage meedoen die in 7 poule van 5 en 1 poule van 4 van start gingen om zich een plekje in de Winnaars- danwel Verliezers-ronde te bemachtigen.

Titelverdediger, Marco Duijvestein was aanwezig om te proberen de wisseltrofee weer te mogen meenemen.

In de Winnaarsronde ging de ene halve finale ging tussen The Local Youngster, Tinus van Tiel (let op die naam), en Patrick van Santen en die werd een prooi voor Patrick.

Aan de andere kant was er een halve finale tussen Co Stompé jr en Marcel Snijders (eerder winnaar van dit toernooi in 2015)…..na een spannende pot werd dit een overwinning voor Co.

DE FINALE was er 1 zoals je hoopt bij zo’n toernooi en uiteiondelijk met een 5-4 overwinning de winst voor…….Co Stompé jr.

In de Verliezersronde een gedeeld 3e plek voor Ronald Simon en Albert Spijker. De finale werd een prooi voor Jeffrey Beekhuis want hij wist Guylian van der Bosch te verslaan.

Er werd in totaal 35 maal een 180er gegooid die beloond werden door iets lekkers namens Candyonline.nl

De Hoogste Finish kwam op naam van Patrick van Santen met een 149 en die was goed voor een tegoedbon van De Houtoven te Hilversum. Daarnaast nog menig 100+Finish.

Al met al een zéér geslaagde dag.